Monday , September 26 2022

Un alt barbat, cauza divortului dintre Florin Zamfirescu si Catalina Mustata?

La doua saptamani dupa ce actorul Florin Zamfirescu a parasit vila din Mogosoaia si s-a mutat intr-o garsoniera, fosta sa sotie, Catalina Mustata, a fost vazuta, in mai multe randuri, in compania unui barbat mult mai tanar decat fostul sot. Cei doi pareau destul de apropiati. De fapt, noul insotitor al actritei a ramas peste noapte acasa la ea.
Catalina Mustata pare sa-si fi insusit intocmai cele spuse de fostul sau sot in momentul anuntului privind separarea lor, dupa 21 de ani: “Trebuie sa gandim constructiv, sa muncim si sa mergem mai departe”. Fara a iesi din rutina fiecarei zile, actrita Teatrului Odeon munceste la fel de mult ca inainte, scena ocupandu-i cea mai mare parte a timpului. De ceva vreme, insa, mai exact dupa plecarea de acasa a lui Florin Zamfirescu, o schimbare s-a produs, totusi, in viata ei. Un barbat tanar ii apare alaturi in diferite locuri si momente. Cei doi s-au intalnit intr-o seara, la teatru, cand Catalina Mustata, insotita de o colega, a fost fotografiata alaturi de el cu o floare in mana si radiind de fericire. Cei doi s-au indreptat spre Mogosoaia, unde el a ramas peste noapte. A doua zi, ea a plecat spre oras, el a ramas in casa. Peste alte cateva zile, cei doi au fost vazuti din nou impreuna in oras, venind dinspre Mogosoaia, in masina ei.
Povestea de iubire dintre Catalina Mustata si Florin Zamfirescu a reprezentat un “model” pentru multe cupluri din Romania. Divortat, cu doi copii, el s-a indragostit nebuneste de ea in timp ce era studenta in anul IV si el profesor. Ea avea 24 de ani, el 42. Au urmat 21 de ani de casnicie, o poveste ce parea ca nu se va termina. Cu toate acestea, la jumatatea lunii aprilie, Florin Zamfirescu a parasit casa din Mogosoaia, precizand ca motivul despartirii este “o problema intima” si nu o relatie extraconjugala.

Vezi si

Cei mai sexy bărbați din lume, în opinia lui Brad Pitt

Brad Pitt, într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu cei de la „Vogue”, a …