Saturday , July 20 2024

Un actor din Friends povesteste cum l-a batut pe premierul Canadei

matthew perry

Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din sitcom-ul “Friends”, a povestit ca in copilarie el si cu un coleg l-au batut pe Justin Trudeau, actualul premier canadian.
Actorul a tinut sa precizeze ca nu este mandru de ceea ce a facut. “Nu ma mandresc cu asta, e teribil. Am fost un copil prost”, a spus actorul in timpul emisiunii lui Jimmy Kimmel, transmite The Guardian.
Matthew Perry a precizat ca i s-a amintit recent despre acest lucru. Acesta a spus ca un prieten care a participat la bataie i-a amintit. Actorul si prietenul sau erau in clasa a cincea si cu cativa ani mai in varsta decat Trudeau.
“L-am batut amandoi”, a spus Perry. “Cred ca era bun la un sport si noi nu, deci era pura gelozie”, a adaugat actorul.
La momentul respectiv, tatal lui Trudeau, Pierre Trudeau, era premier, a mentionat Perry. “Dar nu cred ca asta e motivul pentru care l-am batut. Cred ca era singurul copil din scoala pe care puteam sa il batem”, a adaugat starul din Friends.
Actorul a adaugat ca Justin Trudeau, desi era fiul premierului, nu era aparat.
Perry a spus, glumind, ca bataia incasata de Justin Trudeau in copilarie l-a ajutat sa ajunga premier.
Matthew Perry s-a nascut in Statele Unite, dar s-a mutat cand era mic in Ottawa, impreuna cu mama sa, care a ajuns sa lucreze pentru Pierre Trudeau. Matthew Perry si Justin Trudeau au mers impreuna la o scoala frecventata de copii de ambasadori si politicieni.
Reprezentantii lui Justin Trudeau nu au vrut sa comenteze dezvaluirea lui Matthew Perry.
ziare.com

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …