Wednesday , October 5 2022

Ultima fotografie cu Kevin Spacey, disparut de un an

Recompensat cu doua premii Oscar si considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Kevin Spacey a disparut din viata publica dupa valul de acuzatii de abuz sexual care i s-au adus in urma cu un an.

Din octombrie 2017, starul parca s-a evaporat. Nimeni nu a mai auzit nimic de el. iar pe ambele maluri ale Atlanticului, unde actorul detine case in valoare de milioane de lire sterline, intrebarea de pe buzele tuturor este: “Unde e Kevin Spacey?”.
De altfel, ultima fotografie cu el a fost suprinsa de paparazzi la finalul anului trecut.
“A devenit un pustnic”, a declarat un apropiat al actorului pentru The Mail.
Dupa primele acuzatii de abuz, cele ale lui Anthony Rapp, Kevin Spacey a facut public ca este homosexual. El a scris pe Twitter ca a iubit atat femei, cat si barbati, dar ca in prezent traieste ca un barbat homosexual.
Acuzatii au venit si din partea colegilor din “House of Cards”, care au afirmat ca a transformat platourile de filmare intr-un mediu “toxic”. Acuzatii similare au facut si fosti angajati ai teatrului The Old Vic din Londra.
Din cauza scandalului, el a fost inlaturat si din distributia serialului “House of Cards”. Personajul lui, Frank Underwood, a fost omorat in mod oficial de scenaristi in al saselea si ultimul sezon al productiei.
Serialul a primit, printre altele, doua Globuri de Aur din opt nominalizari si sapte premii Primetime Emmy din 53 de nominalizari.
filmnow.ro

Vezi si

Chris Martin, solistul Coldplay, are „o serioasă infecție pulmonară”. Trupa își amână concertele

Trupa britanică Coldplay și-a anulat opt concerte în Brazilia, după ce solistul formației, Chris Martin, …