Tuesday , March 5 2024

Turnarea celui de-al patrulea film din seria "Twilight" în Rio de Janeiro, la un pas de anulare

Luarea a 35 de ostatici, s=mb\t\, de un grup înarmat de r\uf\c\tori, într-un hotel amplasat într-un cartier reziden]ial din Rio de Janeiro risc\ s\ conduc\ la anularea film\rilor în acest ora[ a lungmetrajului “Twilight Saga: Breaking Dawn”, cel de-al patrulea film din renumita franciz\ cu vampiri.
“Acum, secretariatul statului Rio de Janeiro negociaz\ cu compania de produc]ie american\ Summit Entertainment” pentru a încerca s\ îi conving\ s\ realizeze filmul în Rio de Janeiro, a[a cum era prev\zut, a declarat ata[atul de pres\ al companiei municipale Riofilme, care sprijin\ proiectele de dezvoltare a industriei audivizuale locale, informeaz\ AFP.
Filmarea în Rio de Janeiro a acestui film, inspirat din romanele de succes ale romancierei americane Stephenie Meyer, “ar fi atras investi]ii de un milion de dolari”, a declarat Ancelmo Gois, editorialist la cotidianul O Globo, depl=ng=nd “prejudiciile” aduse economiei [i turismului brazilian aduse de acest “r\zboi din Rio”.
Jurnalistul brazilian a ad\ugat în editorialul s\u de mar]i c\ precedentul film din franciza “Twilight”, intitulat “Saga Amurg: Eclipsa”, a fost vizionat deja de peste 100 de milioane de persoane pe plan mondial.
Luarea de ostatici de s=mb\t\, care a sem\nat panic\ în Rio de Janeiro, în urma schimburilor de focuri dintre for]ele de poli]ie [i trafican]ii de droguri în cartierul reziden]ial Sao Conrado, în apropiere de favela Rocinha, s-a soldat cu un mort, [ase r\ni]i [i nou\ arest\ri.
Violen]a urban\ este o problem\ major\ în statul Rio de Janeiro, în special în mahalale (favelas), acele cartiere s\race în care tr\iesc c=teva milioane de persoane. Autorit\]ile din Rio de Janeiro încearc\ s\ amelioreze imaginea pe plan interna]ional a acestui ora[ sud-american care va g\zdui c=teva meciuri de fotbal cu ocazia Cupei Mondiale din 2014 [i Jocurile Olimpice din 2016.
Un program de “pacificare a favelelor” a fost ini]iat de autorit\]ile locale care vizeaz\ ameliorarea condi]iilor de securitate din Rio de Janeiro p=n\ în anul 2014.
Cel de-al treilea film din franciza “Twilight”, “Saga Amurg: Eclipsa”, a fost lansat pe 30 iunie [i a generat deja încas\ri de 653,9 milioane de dolari pe plan mondial.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …