Friday , December 9 2022

Trupa Take That detine recordul celor mai mari încasari pentru o serie de concerte

Trupa britanic\ Take That de]ine în prezent recordul celor mai mari încas\ri pentru o serie de concerte, dup\ cele opt show-uri de pe stadionul Wembley, sus]inute în iunie [i iulie, care au adus grupului venituri de peste 43 de milioane de euro, potrivit Billboard Boxscore, informeaz\ bbc.co.uk.
Recordul anterior era de]inut de Bruce Springsteen, a c\rui serie de 10 concerte la Stadionul Giants din New Jersey (SUA) a avut încas\ri de circa 27 de milioane de euro [i 566.560 de spectatori.
În clasamentul actual, Take That ocup\ [i locul al doilea, cu seria de opt concerte sus]inute la Stadionul din Manchester în iunie.
Un alt record înregistrat de trup\ este [i num\rul de spectatori prezen]i la cele opt concerte de pe Wembley, care se ridic\ la 623.737.
Turneul Take That în Marea Britanie, care a cuprins 29 de concerte, cu încas\ri de 129,2 milioane de euro [i la care au venit 1,8 milioane de fani, a fost primul dup\ 15 ani la care a participat [i Robbie Williams, care a revenit în trup\ anul trecut.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …