Saturday , July 20 2024

Trupa Megadeth “lucrează activ” la un nou album

Trupa americană Megadeth lucrează la următorul album de studiu, primul înregistrat cu noul basist James LoMenzo, relatează  contactmusic.com.


Legendara formație de thrash metal se află în studio unde înregistrează următorul produs discografic după albumul “The Sick, the Dying… and the Dead!” din 2022.
Basistul James LoMenzo a declarat pentru Metal Global din Portugalia: “Lucrăm activ la muzică chiar acum. Vorbim cu Dave (Mustaine, solistul, chitaristul și fondatorul Megadeth, n.r.) în fiecare zi. Dave chiar vrea să mai înregistrăm un album și să venim cu ceva proaspăt”.
James LoMenzo nu figurează pe albumul precedent, partiturile de bas fiind înregistrate cu Steve Di Giorgio, care l-a înlocuit temporar pe David Ellefson, concediat în urma unui scandal sexual.
“Ultimul (album) mi s-a părut grozav. Când m-am alăturat trupei, tocmai terminaseră de înregistrat”, a povestit LoMenzo, care a declarat că “Steve Di Giorgio a făcut o treabă extraordinară”.
Dave Mustaine a urmat un tratament pentru cancer la gât în 2019, totuși a reușit să înregistreze discul lansat în 2022, al șaisprezecelea album de studio al trupei Megadeth.  (Agerpres)

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …