Saturday , February 24 2024

Trupa Judas Priest susţine ultimul turneu din carieră în 2011

Membrii trupei Judas Priest au anunţat că următorul lor turneu mondial, programat pentru vara anului 2011, va fi ultimul din cariera formaţiei, informează nme.com.
Într-un comunicat postat pe site-ul oficial (www.Judaspriest.com), membrii trupei britanice au declarat că se vor retrage din muzică după încheierea turneului mondial “Epitaph”, programat pentru vara anului 2011.
“După ce a «zguduit» lumea timp de aproape 40 de ani şi a promovat un anumit tip de heavy metal în toate cele patru colţuri ale planetei, trupa Judas Priest vă anunţă că va pleca, anul viitor, în ultimul ei turneu mondial”, se afirmă în acest comunicat.
Trupa britanică a anunţat deja primele concerte din turneul ei mondial de adio. Până în prezent, Judas Priest şi-a confirmat participarea la opt festivaluri europene în vara anului 2011, printre acestea numărându-se Wacken Festival din Germania, Hellfest din Franţa şi High Voltage din Londra, unde va fi cap de afiş, pe 23 iulie.
Trupa Judas Priest a fost înfiinţată în anul 1969, în oraşul Birmingham, şi a lansat 16 albume de studio. Considerată una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial.

Vezi si

Premiile Cesar 2024: Filmul “Anatomie d’une chute”, şase trofee. Lista câștigătorilor

Lungmetrajul “Anatomie d’une chute”, regizat de Justine Triet, a fost marele câştigător al galei de …