Trump se rafuieste cu Meghan: „Nu sunt un fan al ei. Ii doresc mult noroc lui Harry, va avea nevoie”

reportersite
24 septembrie 2020, 12:49

secretarasite
Preşedintele Statelor Unite a declarat că “nu e fan Meghan Markle”, după ce aceasta a făcut nişte remarci de natură politică care au înfuriat chiar şi oficialii de la Palatul Buckingham, care au ripostat, la rândul lor, public, în presa locală.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au apărut în primetime la un post TV american pentru a-şi ţine discursul cu prilejul includerii lor în topul anual realizat de revista TIME – 100 cei mai influenţi oameni din lume. Aceştia au folosit această ocazie pentru a pune accentul pe importanţa exercitării dreptului la vot pe 3 noiembrie şi pentru a sugera urmăritorilor să voteze cu contracandidatul lui Trump, democratul Joe Biden. “Ne apropiem de alegerile din noiembrie şi e vital să respingem discurcursul plin de ură, dezinformarea şi negativismul exprimat online”, declară Harry, în timp ce Meghan adaugă faptul că acestea ar fi cele mai importante alegeri de până acum : “O dată la patru ani ni se spune că acestea sunt cele mai importante alegeri, dar de data aceasta chiar sunt. Când votăm, valorile noastre devin acţiuni şi vocea noastră se face auzită. Vocea ta îţi aminteşte că tu contezi, pentru că aşa şi este şi meriţi să te faci auzit”.
Donald Trump a reacţionat şi în trecut la decizia Ducilor de Sussex de a se muta în California, declarând că nu va plăti pentru taxtele lor. Acum, acesta a spus că “Nu sunt un fan al ei şi aş adăuga, deşi probabil a mai auzit asta, că îi doresc mult noroc lui Harry, va avea nevoie!”
Ecourile din partea familiei regale nu s-au lăsat aşteptate, declarând într-o scrisoare oficială pentru The Times: “Comentariile legate de alegerile din SUA au fost personale. Ducele nu mai lucrează pentru familia regală şi orice comentarii face îi sunt atribuite direct”.
Este un lucru stiut ca membrii familiei regale britanice nu au voie sa voteze si nici sa-si exprime public opiniile politice. Harry, care nu a votat, deci, niciodata in UK, nu va putea merge la vot nici in SUA, nefiind cetatean american.
Piers Morgan, un critic vocal al cuplului Meghan & Harry, a fost oripilat de implicarea lor în politica americană şi susţine că Regina Angliei ar trebui să le ia toate titlurile până nu fac şi mai mult rău familiei regale. (okmagazine)

secretarasite