Thursday , February 2 2023

TRÈS JOLIE ÎN IULIUS MALL SUCEAVA – LOCUL UNDE GĂSEŞTI UN CADOU PENTRU ORICINE

Recent, Iulius Mall Suceava a adăugat un nou magazin în portofoliu, care îşi întâmpină clienţii cu o varietate de sugestii de cadouri şi nu numai – Très Jolie. 

 02

Très Jolie este situat la parterul Iulius Mall Suceava, propunând clienţilor o gamă extinsă deaccesorii, bijuterii şi piese de decor. Doamnele şi domnişoarele care vor să ofere personalitate ţinutelor lor pot alege cercei, coliere, brăţări, ceasuri şi alte podoabe în culori şi forme variate. Cele care îşi doresc piese deosebite pot opta pentru bijuteriile cu pietre semipreţioase,precum swarovski şi zirconiu. Iar pentru că este sezonul nunţilor de poveste, miresele vor găsi în magazinul din Iulius Mall seturi dedicate lor, precum şi tiare care să le transforme în prinţese. În plus, pentru iubitoarele de accesorii, Très Jolie propune genţi în stiluri diferite, portofele practice, eşarfe vaporoase şi multe altele.

Şi cei care doresc să ofere culoare locuinţei sau să imprime personalitate biroului vor găsi piese pentru toate preferinţele. Fie că vor să dăruiască un cadou special celor dragi, fie că îşi doresc să îşi înveselească locuinţa, Très Jolie oferă o varietate de sugestii: rame foto, albume, casete şi suporturi de bijuterii, statuete, ceasuri de perete sau de birou, oglinzi şi numeroase alte idei.01 (1)

În această perioadă, Très Jolie îşi surprinde clienţii cu daruri care marchează inaugurarea magazinului: cei care fac cumpărături în valoare de peste 100 de lei primesc o brăţară, iar cei care fac cumpărături în valoare de peste 50 de lei primesc o pereche de cercei.

Vezi si

Top evenimente sportive programate în 2023

Deși vom duce dorul unui Campionat Mondial sau European de fotbal, în 2023 sunt programate …