Wednesday , June 19 2024

Trapperul Gheboasă, trimis în judecată pentru deținere de droguri

Trapperul Gabriel Gavriş, cunoscut cu numele de scenă Gheboasă, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru deţinere de droguri în vederea consumului.

“Din probele administrate în cursul urmăririi penale a rezultat că, în seara zilei de 29.02.2024, în timp ce se afla în municipiul Bucureşti, inculpatul a procurat de la un suspect o cantitate de canabis pe care a deţinut-o, fără drept, în vederea consumului propriu, fiind prins în flagrant de către poliţişti din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră”, anunţă DIICOT, informează Agerpres. Dosarul se va judeca la Tribunalul Bucureşti.

În legătură cu acest caz, procurorii îl cercetează într-un dosar separat pe cel care i-a furnizat droguri lui Gheboasă.

“Frații mei, vreau să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut până acum sunt false. La percheziția de pe 1 martie, de la mine de acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit”, le-a transmis acesta urmăritorilor săi din mediul online la vremea respectivă.

„Eu sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac? Stăm în libertate, că n-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă”, a mai spus artistul.

Gheboasă a intrat în atenţia publicului şi anul trecut după ce a fost amendat de jandarmi pentru că a folosit versuri vulgare şi rasiste în timpul susţinerii unui concert la Festivalul Untold.

Vezi si

Justin Timberlake, arestat pentru conducere sub influența alcoolului

Cântărețul Justin Timberlake a fost arestat luni seară pentru că a condus în stare de …