Monday , November 28 2022

Tragedie pentru Nicole Kidman. Tatal ei a murit in camera sa de hotel din Singapore

nicole-kidman father

Dr. Antony Kidman, tatăl actriţei Nicole Kidman, a murit, astăzi, după un accident petrecut în camera sa de hotel din Singapore. Bărbatul a căzut, s-ar fi lovit la cap şi a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.
Dr. Kidman era un reputat psiholog la Royal North Shore Hospital şi directorul catedrei de psihologie la Universitatea de Tehnologie din Sydney şi primise Ordinul Australiei în 2005 pentru contribuţiile aduse în domeniul psihologiei clinice. El îşi vizita fiica în Singapore, acolo unde ea se mutase alături de soţul ei, Craig Marran, şi cei şase copii pe care îi au împreună.
Chiar în acest an, în luna iunie, Nicole Kidman venea pe covorul roşu de la Balul Swisse Celebrate Life din Melbourne, alături de tatăl ei. Nicole s-a născut în 1967 în Honolulu, Hawaii, în timp ce părinţii ei studiau în străinătate. Familia s-a mutat la Sydney pe când viitoarea starletă avea doar patru ani.
Nicole Kidman îşi descria tatăl drept o persoană pe care se poate bizui. “E un tată fantastic, pot să-l sun la trei dimineaţa şi e acolo pentru mine”, îşi descria actriţa părintele.
 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …