Friday , December 2 2022

Totul despre viata secreta a lui Mr. Pink. Iubitul Monicai Gabor, cantaret si lider spiritual al unei secte

mr pink

Mitul misteriosului Mr. Pink, iubitul chinez multimiliardar al Monicai Gabor, incepe sa se clatine. Din China iese la iveala o poveste absolut incredibila.
Oficial, se cunosc foarte putine despre Mr. Pink. In America, numele pe care-l poarta este Poe Qui Ying Wangsuo si este atat de bogat incat poate cumpara cu banii jos un club de fotbal precum AC Milan. Trecutul lui Pink reprezinta insa un mister aparent de nepatruns. Nu exista nicaieri referinte legate de acest nume, in afara unei mici subventii pe care Pink i-ar fi acordat-o lui Obama, in campania electorala.
Iata insa ca din China iese la iveala o povestea incredibila! In incercarea de a afla adevarata identitate a lui Mr. Pink, reporterii WOWbiz.ro au coroborat surse din randul oamenilor care l-au cunoscut pe vremea cand locuia in aceasta tara, dar si din presa din Asia. Descoperirea facuta este de-a dreptul socanta, viata lui Pink putand deveni oricand subiectul unui film de Hollywood.
Numele cu care s-a nascut Mr Pink este Ji Xiang. A venit pe lume pe 28 ianuarie 1977 in provincia Qinghai, China. La 16 ani, el a obtinut titlul de „Reincarnare a lui Budha cel viu”, dupa care timp de 6 ani a studiat religia in Nepal si India, locuind trei ani inclusiv intr-o manastire. A devenit apoi Singa Rinpoche al 8-lea si si-a infiintat o societate al carei lider spiritual este chiar el. Taiwan Drikung Kagyu Singa Auspicious Buddhist Society sau secta Gagyu (alba) isi propunea sa promoveze budismul tibetan si sa invete oamenii sa duca o viata sanatoasa.

Singa Rinpoche a scris si o carte autobiografica intiulata „I’m Such a Living Buddha” (Sunt Buddha cel viu”), un fel de jurnal pe care calugarul de la acea vreme l-a tinut timp de mai multi ani. „Atunci cand s-a confruntat cu probleme in viata legate de iubire, celebritate sau sanatate, Singa Ripoche le-a rezolvat intr-un mod profund, cu intelegere si blandete. Pentru oamenii moderni, prinsi intr-un iures de anxietate colectiva, aceasta carte este o adevarata usurare pentru suflet”, se arata in descrierea cartii.
In 2006, preotul tibetan face o miscare fara precedent in istoria acestei religii. El isi lanseaza un album de rock si hip-hop cu piese pe care le prezinta ca promovand budismul. Presa chineza scria un an mai tarziu ca „frumosul, dar controversatul preot tibetan a fost interzis de autoritatile taiwaneze pentru ca a inceput sa se comporte ca un star de cinema. A purtat haine trendy si si-a primit discipolii purtand tricou si jeansi, nu mantie rosie cum au preotii tibetani”. Scandalul provocat atunci de Singa a fost atat de mare incat i s-a interzis sa mai intre in Taiwan timp de un an.
Surprinzator, dupa aceste informatii publice, Singa pare sa se evapore. Dispare pur si simplu!
Cativa ani mai tarziu, un chinez ajunge in atentia opiniei publice din Romania ca fiind iubitul din America al Monicai Gabor. La vremea respectiva, un necunoscut si pentru presa de peste Ocean, Mr. Pink are ulterior o ascensiune uluitoare in mass-media din momentul in care isi lanseaza bautura. Petreceri faraonice, la care participa staruri de prima mana, publicitate colosala… Presa din SUA si ulterior, presa economica din toata lumea, mediatizeaza tot mai mult afacerile lui Mr. Pink, in timp ce figura care conduce compania ramane la fel de misterioasa.
Continuarea AICI
 

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …