TOT ce trebuie sa stii inainte de lansarea iPhone 6s, astazi, ora 20.00

09 septembrie 2015, 11:12

iphone-6sApple lanseaza astazi cel mai asteptat smartphone din 2015! Peste 7.000 de oameni vor fi prezenti la evenimentul din San Francisco acolo unde vor vedea in premiera iPhone 6s, dar si alte surprize.

Pentru a 2-a oara in acest an, Apple pregateste un eveniment de prezentare special. Daca Apple Watch a fost in centrul atentiei in primavara, de data aceasta a venit randul noilor iPhone 6s si iPhone 6s Plus sa fie prezentate de compania americana.

7.000 vor fi prezenti la lansarea oficiala, insa Apple nu va prezenta doar noile iPhone-uri, care urmeaza sa vina cu camera mai buna, cu 2GB memorie RAM, cu tehnologia Force Touch insa, din pacate, cu un design foarte asemanator cu predecesorul.

Apple mai are cateva surprize pregatite. Iata ce ar urma sa prezinte Apple:
► iPhone 6s si iPhone 6s Plus – principala atractie a evenimentului, noul flagship Apple va fi un upgrade important de la foarte popularul iPhone 6.
► iOS 9 – noua versiune a sistemului de operare de pe device-urile Apple va fi lansat oficial. Anuntul la Worldwide Developers Conference, iOS 9 vine pe iPhone-uri incepand cu 4S si generatiile noi si pe toate iPad-urile incepand cu iPad 2.
► iPad Pro? – sunt sanse mari ca Apple sa lanseze o noua tableta cu diagonala de 12.9 inch
► un nou Apple TV – presa din SUA a anuntat ca va fi lansat noul Apple TV, acesta urmand sa se concentreze pe zona de gaming
► Watch OS 2 – sunt sanse ca Apple sa pregateasca un update al sistemului de operare pentru Apple Watch. Acest lucru nu este insa confirmat
Evenimentul incepe de la ora 20.00.

stirileprotv.ro

reportersite