Wednesday , September 22 2021

Tora Vasilescu se iubea cu un militar american in perioada razboiului rece

Au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu 40 de ani, dar relaţia lor s-a sfârşit brusc după 4 luni. Personaje au fost actriţa Tora Vasilescu şi Charles Gallo, un fost militar american, iar idila s-a încheiat după ce yankeul a plecat din România şi… nu s-a mai întors. Potrivit revistatango. ro, el nu a uitat-o şi i-a cerut iertare, printr-o scrisoare.
Tora Vasilescu a trăit o poveste de dragoste cu un ofiţer american în perioada războiului rece, iar istoria lor pare desprinsă din filmele de la Hollywood. Îndrăgita actriţă a vorbit cu ani în urmă, într- un interviu acordat revistei Tango, despre relaţia pasională de patru luni, din tinereţe, cu americanul Charles Gallo, pe care l-a iubit nebuneşte. Astăzi, după 40 de ani de când a părăsit-o, Charles Gallo i-a trimis o scrisoare prin intermediul aceleiaşi publicaţii. El susţine că a plecat ştiind că urmează să revină, dar n-a mai făcut-o niciodată. “Aţi putea să mă ajutaţi să- mi îndrept o greşeală? De ani întregi, mă zbat să găsesc o femeie pe care cândva am iubit-o şi cu care am vrut să mă însor… Ştiu că acum e căsătorită şi nu vreau să fac absolut nimic ca să-i bulversez viaţa”, a scris americanul. El susţine că Tora a fost prima lui dragoste. “Eu nu i-am explicat niciodată de ce s-a sfârşit relaţia noastră (guvernul american nu mi-a mai permis accesul în România). Voiam să-i spun c ă – m i pare atât de rău… ”
Iata si replica actritei: “Ce să mai dezgropăm morţii acum? Sunt frumoase sentimentele lui… L-am iertat demult! Dar nu are nici un sens, vorbim de lucruri care s-au petrecut în urmă cu 40 de ani! Voi, tinerii, credeţi că dragostea ţine toată viaţa, cum am crezut şi eu, dar asta e doar literatură romantică… Fiecare îşi găseşte scuze”. Întrebată dacă ar dori să-l revadă pe ofiţerul cu care s-a iubit, actriţa ne-a spus că nu crede că e nimerit… “Nu mai e cazul… Vorbim de o poveste veche, de 40 de ani!”, a concluzionat ea.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …