Tuesday , March 5 2024

Tom Cruise şi Katie Holmes boicotează gala premiilor Oscar

Tom Cruise şi soţia sa Katie Holmes ar putea să boicoteze gala premiilor Oscar, deoarece sunt supăraţi pe actriţa Anne Hathaway, care va prezenta ceremonia din acest an, informează popeater.com.
O sursă citată de tabloidul britanic Daily Mail afirmă că “Tom şi Katie nu vor să mai aibă de-a face cu Anne”.
Potrivit presei americane, Anne Hathaway ar fi supărat-o pe Katie Holmes după ce a apărut în luna noiembrie într-un episod din emisiunea “Saturday Night Live” în care a ironizat-o pe Holmes. Aceeaşi sursă susţine că Tom Cruise şi Katie Holmes ar fi fost buni prieteni cu Anne Hathaway şi ar fi ajutat-o într-o perioadă dificilă pentru actriţa americană, după ce aceasta s-a despărţit, în 2008, de iubitul ei de atunci, Raffaello Follieri.
“Katie consideră că ea şi soţul ei au fost foarte prietenoşi cu Anne într-o perioadă grea pentru ea şi din acest motiv s-a simţit foarte dezamăgită, după ce ea (Anne Hathaway, n.r.) a apărut pe un post de televiziune şi a ironizat-o într-o emisiune. Anne nici măcar nu a prevenit-o că va participa la acea emisiune”, a declarat aceeaşi sursă.
Anne Hathaway, în vârstă de 28 de ani, şi actorul James Franco, în vârstă de 32 de ani, vor prezenta împreună cea de-a 32-a gală a premiilor Oscar, ce va avea loc la Los Angeles pe 27 februarie.

Vezi si

Prinţesa Kate, văzută pentru prima dată în public după operația abdominală din ianuarie

Prinţesa Kate a apărut în public pentru prima dată după spitalizarea ei de la jumătatea …