Tuesday , April 16 2024

Tom Cruise, izbucnire nervoasă la filmările „Mission: Impossible 7” din cauza a doi oameni din echipă care nu respectau regulile de distanțare

Într-o izbucnire nervoasă care se aude pe o înregistrare audio de la filmări și publicată de „The Sun”, Tom Cruise urlă la doi oameni din echipa sa, care nu respectau distanța în timpul filmărilor din Londra la „Mission: Impossible 7”, blockbuster pe care se bazează toată industria de cinema. Toată lumea speră ca filmările să decurgă bine, fără cazuri de infectare, ca un exemplu de bune practici pentru Hollywood pentru a relansa industria.

Din înregistrare se deduce presiunea pe care o resimte Cruise ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie. De aceea el s-ar fi enervat pe doi colegi din echipă care se aflau foarte aproape unul de altul, în fața unui monitor.

Pentru a putea filma pe timp de pandemie în condiţii de siguranţă, Cruise şi echipa sa trebuie să respecte un set de reguli foarte stricte. Observând însă neglijenţa oamenilor, actorul şi-a ieşit din fire, iar întregul episod înregistrat a ajuns la jurnaliştii de la The Sun. “Dacă vă mai văd o dată că faceţi asta, vă dau afară. E valabil pentru oricine altcineva din echipă”, a strigat Cruise, disperat că filmările ar putea fi oprite. “Noi suntem standardul de aur. Dacă se revine la filmări la Hollywood este datorită nouă. Pentru că au încredere în noi”, a mai spus el, referindu-se la faptul că Mission-Impossible 7 este unul dintre puţinele blockbustere pentru care s-a dat acceptul de a fi filmat în condiţii de pandemie din raţiuni economice.

“Noaptea, stau la telefon cu toate studiourile, cu companiile de asigurări, cu producătorii. Toţi stau cu ochii pe noi şi ne folosesc drept exemplu că se poate filma. Suntem o garanţie pentru ca ei să poată face şi alte filme. Noi creăm mii de joburi, nesimţiţilor! Să nu mai văd că faceţi asta vreodată. Nu veniţi să-mi creţi scuze. Spuneţi-le asta oamenilor care-şi pierd casele pentru că industria noastră este la pământ. Regretul vostru nu le va pune mâncare pe masă. Eu cu asta merg la culcare în fiecare noapte: gândul la viitorul acestei industrii. Nu mă interesează scuzele voastre. Dacă trebuie, vă dau afară. Dar nu vreau să opresc filmările!”, a mai strigat actorul, într-o criză nervoasă care a durat câteva minute bune.

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …