Tuesday , April 16 2024

Tom Cruise, bun prieten al Casei Regale, va participa la încoronarea Regelui Charles

Tom Cruise va participa la încoronarea din luna mai a Regelui Charles. ”The Sun” scrie că starul din ”Misiune Imposibilă” este așteptat la marele eveniment regal, deși în acele zile va filma pentru „Misiune Imposibilă 6”.

”Tom Cruise a fost invitat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles și nu avea cum să refuze, sub nicio formă”, a dezvăluit o sursă publicației menționate.

”Este un eveniment major pentru monarhia britanică, iar Tom Cruise este un mare regalist. Mai mult, este bun prieten cu Prințul William și cu Kate Middleton. Și chiar dacă în acea perioadă sunt deja programate filmări pentru Misiune Imposibilă 6, Tom Cruise i-a anunțat pe toți cei responsabili că în zilele acelea să îl scuze, căci nu va putea fi prezent la muncă. Unii oameni chiar au fost șocați de anunțul lui Tom Cruise, căci actorul este celebru pentru conștiinciozitatea sa, atunci când e vorba de muncă. Nu lipsește niciodată, de aceea se înțelege că acum e vorba de ceva super important, ceva măreț, de la care nu poate lipsi. Tom Cruise este onorat de invitația primită.”

Potrivit okmagazine, Tom Cruise este un apropiat al familiei regale britanice, nu putea lipsi, la fel cum bunii săi prieteni, Prinții de Wales, nu au lipsit de la premiera de la Londra a mult așteptatului film ”Top Gun: Maverick”, unde starul din ” Jerry Maguire” i-a întins mâna pe covorul roșu ravisantei Kate Middleton. Prințul William și Prințesa de Wales au participat la premieră din solidaritate, căci ei deja văzuseră mult așteptata producție. Însuși Tom Cruise le facilitase o vizionare privată înainte, întrucât cei doi sunt mari fani ai filmului, iar de Tom Cruise îi leagă o frumoasă prietenie.

Tom Cruise a participat anul trecut și la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, cu care s-a văzut inclusiv la ceai, tot anul trecut, la Castelul Windsor. O sursă a relatat The Sunday Times: ”Regina îl adora și îi plăcea enorm să se întâlnească cu el, l-a invitat la ceai, l-a invitat la prânz, ba chiar i-a permis să vină cu elicopterul.”

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …