Thursday , December 8 2022

Tiffany, fiica lui Donald Trump, isi infrunta tatal si se alatura mişcării #BlackLivesMatters

Tiffany Trump, singurul copil pe care preşedintele Americii îl are cu fosta lui soţie, Marla Maple, s-a alăturat, împreună cu iubitul ei libanez miliardar, mişcării #BlackLivesMatters.

Mândru de faptul că fiica lui a absolvit dreptul, Donald Trump declara, recent : “Aveam nevoie de un avocat în familie”. Tiffany a absolvit anul acesta Facultatea de Drept din Georgetown şi este copilul cel mai puţin expus mass-mediei, deoarece, până acum, a stat departe de problemele cu care se confruntă ţara sa natală şi, mai ales, controversatul ei tată.

Însă, odată cu izbucnirea revoltelor în Statele Unite, în urma uciderii de către un poliţist a lui George Floyd, aceasta a ripostat într-un fel în care, cu siguranţă, tatăl ei nu s-ar fi aşteptat. Astfel, Tiffany a postat celebra poza cu culoarea neagră, scriind drept captură o frază a scriitoarei Helen Keller: “Sunt foarte puţine lucrurile pe care le putem face singuri, dar împreună putem face atât de multe”, adăugând hashtagul #JusticiaparaGeorgeFloyd. În acelaşi timp, mânat de ura sa împotriva imigranţilor, tatăl ei a făcut o serie de postări rasiste pe Twitter, iar această platformă l-a avertizat de încălcarea regulilor privind „glorificarea violenţei”.

De altfel, atât fiica lui Trump, cât şi iubitul ei, miliardarul libanez Michael Boulos, s-au alăturat campaniei Black Out Tuesday pe Instagram şi pe Twitter, gestul acesta fiind plin de simboluri, deoarece ea este singura din clanul Trump care susţine această mişcare.

okmagazine.ro

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …