Tuesday , May 11 2021

The Rolling Stones il anunta pe Trump ca il da in judecata daca mai continua sa le foloseasca muzica in campanie

The Rolling Stones l-a avertizat pe Trump intr-un comunicat emis de echipa de avocati a trupei. Ei au transmis ca lucreaza cu organizatia BMI (Broadcast Music, Inc.) pentru a opri folosirea neautorizata a muzicii grupului.

Echipa de campanie a lui Trump a utilizat piesa “You Can’t Always Get What You Want” la mitingul de saptamana trecuta din Tulsa (Oklahoma). Acelasi cantec a fost folosit si in campania din 2016.

“The Rolling Stones nu il sustine pe Donald Trump”, a scris trupa in urma cu patru ani.

In comunicatul de sambata, reprezentantii grupului au spus ca sunt necesare “masuri suplimentare” pentru a-l opri pe Trump sa foloseasca materiale The Rolling Stones in viitoarea campanie, avand in vedere ca anterioarele “directive de intrerupere si incetare” au fost ignorate.

Aparent, BMI a notificat echipa lui Donald Trump in numele trupei ca folosirea cantecului fara permisiune va insemna o incalcare a drepturilor de autor si va fi subiectul unei actiuni legale.

Si familia muzicianului american Tom Petty, care a murit in 2017, la varsta de 66 de ani, a emis un ordin de restrictie pentru campania lui Trump, pentru folosirea neautorizata a piesei “I Won’t Back Down” la mitingul din Tulsa.

Intr-un comunicat publicat pe Twitter, familia a transmis ca artistul “nu ar fi vrut vreodata ca unul dintre cantecele lui sa fie folosit intr-o campanie de ura”.

Campania va continua pana in luna noiembrie. Republicanul Donald Trump se pregateste sa il infrunte pe democratul Joe Biden.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …