Wednesday , April 17 2024

Teorie ULUITOARE despre moartea lui Paul Walker. O nouă ÎNREGISTRARE aruncă în aer totul

accident paul walker

Cauza oficială a accidentului în care şi-au pierdut viaţa actorul din franciza “Fast and Furious”, Paul Walker, şi Roger Rodas, fost pilot de curse, a fost viteza. Anchetatorii au însă şi o pistă potrivit căreia totul s-a produs în timpul unei curse de maşini.
Tot mai multe teorii apar pe marginea accidentului în care a murit actorul Paul Walker. Cea mai recentă şi de-a dreptul explozivă ipoteză a fost lansată de un şerif din Los Angeles. Sergentul Richard Cohen, a declarat pentru CNN că autorităţile au primit un telefon din care rezulta că bolidul Porsche Carrera în care se aflau Walker şi Rodas s-a izbit de stâlp în timpul unei întreceri cu o altă maşină puternică.
Teoria pare să stea în picioare, în măsura în care locul unde s-a produs accidentul este unul cunoscut pentru curse şi drifturi. Mai mult, după producerea accidentului o cursă de maşini a avut loc în zona respectivă în memoria lui Paul Walker.
Totuşi, anchetatorii sunt prudenţi, întrucât din declaraţiile martorilor oculari reiese că maşina rula singură, cu viteză foarte mare, în momentul în care s-a izbit de stâlp.
Cu toate acestea, pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede o altă maşină care vine cu viteză dinspre locul în care are loc explozia şi care frânează brusc şi întoarce pe şosea.

Vezi si

“Mergeți acasă”: Turismul excesiv stârnește reacții în Spania

Mișcările „anti-turistice” se înmulțesc în Spania, a doua cea mai vizitată țară din lume, determinând …