Thursday , December 8 2022

Teo Trandafir, socata de atacurile Raduleascai: "Mihaela ma face sa strang din umeri de nu-mi mai vad capul!"

mihaela-radulescu

Zilele trecute o noua samanta de scandal a incoltit in showbiz, dupa ce Mihaela Radulescu a scris pe blogul ei ca exista cativa oameni de televiziune care s-au vandut pentru rating, dand ca exemplu cazul lui Teo Trandafir. Samanta a incoltit si, imediat, vedeta de la Pro TV a ripostat pe blogul personal, fara sa specifice insa numele fostei prezentatoare de la Antena 1.
Cei care au urmarit schimbul de mingi si s-au uitat cand intr-o parte, cand in alta, spun ca atacul a inceput de la Mihaela Radulescu, aceasta reluand pe blogul personal o cugetare mai veche de-a ei.Mihaela Radulescu traieste acum in Monte Carlo”Am tot asteptat sa se intoarca Teo. Mi-am amintit cate furtuni si patimi a starnit, procedand exact invers decat Tuca – s-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-i intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati. Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel putin o vreme. Stiu sigur ca n-a fost optiunea ei si stiu, aproape sigur, ca nu s-ar intoarce niciodata acolo unde nu-i era locul, dar mi-as dori aprig de sincer s-o vad din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment”, a scris diva de la Monte Carlo pe blogul sau, reluand, se pare, o postare mai veche. Nu a durat mult, iar Teo i-a intors serviciul, indirect, si tot printr-un raspuns pe blogul personal, prin cuvinte alese si cu talc, numind-o pe iubita lui Dani Otil „cucoana de Montparnasse”
teo“Nu stiu cum se face, dar, indiferent unde ajungem in viata, trecutul nostru ne urmareste asa, ca o tinicheluta, ca o umbra, ca o aura, ca ce stie fiecare sa-si faca din el. (…)Desi cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, sa ne-ntelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar si iar. Si totusi, undeva, cineva stie de ziare, de piata, de Vatra Luminoasa ascunsa acuma intr-o franceza acceptabila, in dosul unui parfum scump, care da bine pe piele. Eu n-am tras lozul, la nastere. Am inteles rapid ca e bine sa incerci sa compensezi cu ceva care chiar ar putea dura. (…) Nu-s o fata proasta, daca trebuie sa spun asta o s-o fac, dar nici frumoasa nu m-am dat, ca era pacat de prima parte a frazei. Cand n-ai pe nimeni in spate, iti cam trebuie rating, ca sa nu te dea afara. Simplu. Si da, de dragul lui am mers pe becuri aprinse, mi-am pus serpi de gat, am pus tarantule pe fata, am facut pe dracu-n patru”, a scris Teo.
Contactata de reporterii WOWbiz.ro, Teo Trandafir a explicat ce se ascunde in spatele acestui schimb de replici si cum s-a ajuns in situatia ca doua dintre cele mai grele vedete de televiziune sa isi arunce vorbe grele. “In primul rand in Romania nu exista scandaluri reale. Daca ar fi avut loc un scandal real s-ar fi purtat prin telefon. Totul a pornit de la o postare de-a ei, de-a Mihaelei Radulescu. Eu am citit si am inghitit, desi nu intelegeam ce relevanta mai are acum in 2013 reluarea unor lucruri. Ce sa zic, ma enerveaza la culme situatiile in care, unul da, unul incaseaza, iar intrebarea formulata de terti este: “Ce ati avut ma, unul cu altul?”. Mihaela Radulescu ma face sa strang din umeri de nu-mi mai vad capul!”.

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …