Saturday , October 1 2022

Teo si-a facut operatie de micsorare a stomacului

teo

Teo Trandafir (45 de ani) a uitat experienţa tragică prin care a trecut acum trei ani, din cauza unei pancreatite acute provocate de diete severe, şi a ales o operaţie de micşorare a stomacului pentru a avea o siluetă trasă prin inel.
Teo Trandafir a urcat din nou pe masa de operaţie, săptămâna trecută, când a apelat la o intervenţie de micşorare a stomacului.
Ion Uţă, tatăl vedetei, a mărturisit că este împotriva acestei operaţii.
“Mi-au tremurat picioarele de frică. Nu ştiam că se va opera. Dacă aflam mai din timp, aş fi sfătuit-o să renunţe la idea asta. Nu trebuie să supui organismul slăbit unei intervenţii de acest gen, mai ales după ce a suferit de pancreatită severă şi era să moară”, a spus, îngrijorat, medicul Ion Uţă pentru Click.
Doctorul Cătălin Copăescu, cel care l-a operat şi pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-a micşorat stomacul printr-o intervenţie ce presupune înlăturarea unei porţiuni de 70-80% din volumul stomacului. Partea din stomac care rămâne are forma unui tub, ceea ce face ca pacientul să mănânce foarte puţin. Preţul unei astfel de operaţii variază între 3.600 şi 5.600 de euro, în funcţie de unitatea unde are loc intervenţia.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …