Wednesday , February 8 2023

Teo, sarut pasional cu un alt barbat, la un an si jumatate de la divort

teo-antonio

Paparazzi Ciao au dovada iubirii dintre Teo si celebrul bucatar, Antonio Passarelli. Un sarut extrem de explicit a fost de ajuns sa confirme toate zvonurile aparute de la o vreme incoace.
De ochii lumii, cei doi par ca se limiteaza doar la o relatie de colegialitate. Chit ca se mai tin din cand in cand de mana si flirteaza la tot pasul. In intimitate, in schimb, Teo si Antonio se comporta asemeni unui cuplu: impart aceeasi camera de hotel, mananca impreuna, ies la plimbare si multe altele. Pe scurt, fac totul impreuna, scrie cancan.ro.
Asta, la mare. Dovada iubirii au facut-o insa in Capitala, imediat dupa ce s-au intors de la mare. Odata ajunsi, Antonio i-a mai demonstrat inca o data lui Teo ca nu a lipsit niciodata la lectia de bune maniere, i-a deschis portiera, dupa care a sarutat-o cu foc, pentru prima data, in vazul lumii.
„Antonio este in top 5 cei mai destepti oameni din viata mea. Il iubesc pe acest om din adancul sufletului meu! Nu ma rusinez deloc si o spun cu toata sinceritatea. As face orice ca toata povestea noastra sa continue, pentru ca invat de la el lucruri pe care mi le preda in fiecare zi, cu tandrete si noblete…Are toata calitatile pe care mi le-am dorit toata viata de la un barbat. Nu inteleg de ce mi-ar fi rusine cu relatia asta, este un om absolut special in viata mea. Cand slefuiesti un diamant, atunci cand lovesti unde nu trebuie, totul se poate face praf intr-o secunda. In clipa asta, eu si Antonio suntem posesorii unei bijuterii cum foarte rar s-a mai vazut. Si unul si celalalt are acelasi respect pentru relatia asta pe care o pretuieste cu toata fiinta lui. Noi nu vrem ca dintr-un briliant sa ramana nisip. Experienta casatoriei cu Costi m-a rupt in doua. Asa ca, acum trebuie sa am grija, sa nu o mai patesc din nou. Asa ca suflu si-n iaurt!”, a declarat prezentatoarea tv.
 
 

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …