Tuesday , December 6 2022

Teo povesteste cum a ajutat-o Mircea Badea cand era grav bolnava in spital, la Viena

teo

Teo Trandafir a vorbit, pe blogul său, despre Mircea Badea şi relaţia pe care o au cei doi. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit ce rol important a jucat prietenul său bun în a-i da încredere în cele mai negre momente, atunci când era internată la Viena, după o dificilă intervenţie chirurgicală.
Teo Trandafir a început prin a vorbi despre prietenia trainică pe care o are cu realizatorul TV Mircea Badea, vorbind şi despre cum i-a fost acesta alături atunci când a avut cea mai mare nevoie.
“Cand ma gandeam mai abitir sa va vorbesc despre despartirile care nu-s tocmai ce par, mi-a venit in cap Mircea.
De care, in teorie, m-am despartit de niste ani. Care e, in cel mai simplu caz, suma patratelor dubiilor si ipotezelor mele, care de care mai crancene. Langa care am crescut si-am invatat chinul in doi si zburatul la trapez, adica unul lansa, iar celalalt prindea matematic. Care este intotdeauna, din punct de vedere personal, celalalalt punct de vedere, cel mai adesea cel corect. Alaturi de care am facut sute, mii de emisiuni si pe care l-am vazut in fiecare zi la ora cinci dimineata, cand detestam amandoi pe toata lumea in afara de noi doi, cei mai nefericiti oameni de pe pamant. Care radeam pe bune la televizor, pentru ca simteam grozav, desi eram pulbere pe dinauntru.
Stiti ce ma fascineaza la el? Injuraturile pe care mi le iau de la inamicii lui, care refuza sa-nteleaga, dar stiti ce-i aia, re-fu-za sa-nteleaga ca exista traire dincolo de politica si ecran exista daruire si prietenie, stiti ce zic? Cand am avut nevoie de el, Mircea a venit la Viena, iar ce nu v-a spus el, acest teribil, groaznic de Ivan si hun de Atilla, e ca acolo, la spital, m-am agatat de el la propriu, cu amandoua mainile si nu-i dadeam drumul sa ajunga la avion. Si stiu ca si-a pus problema ca nu va scapa la timp din stransoarea aia. Si stiu ca mi-a zambit si stiu ca m-a lasat linistita si fericita acolo, ca m-a facut sa rad. Si stiu ca a cantarit pentru o clipa posibilitatea sa n-ajunga la emisiunea aia. Si a ramas pana am inteles de bunavoie. Ca numai buna nu era voia. Si nu e prima oara cand am nevoie de el si alearga spre mine. Si nu-s singura. Doar ca la el asta vine firesc, nu vorbim despre asta, asa e-n firea lucrurilor!”, scrie Teo pe blogul său.

Vezi si

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată …