Wednesday , November 29 2023

Teo, luata la intrebari de sefii de la Kanal D. Cum va fi afectata emisiunea ei

teo

Vria eficientizării cheltuielilor din cadrul postului turcesc a atins-o, se pare, şi pe Teo Trandafir. După rebugetarea mai multor producţii şi produse ale companiei, a venit rândul ei să răspundă în faţa mai-marilor pentru rezultate nesatisfăcătoare.
Zeci de oameni au fost puşi pe liber şi fiecare producţie în parte a fost analizată şi, în unele cazuri, rebugetată după merit sau chiar anulată.
De urgie nu a scăpat nici celebra Teo Trandafir, care, potrivit informaţiilor noastre, este pe făraşul turcilor, în acest moment.
Surse din Kanal D ne-au dezvăluit faptul că gazda emisiunii de după-amiază “Teo Show” a fost muştruluită zdravăn de şefii ei pentru lipsa performanţei şi audienţele sub aşteptările lor. Se pare că în urma discuţiei, vedeta TV s-ar fi ales cu un avertisment, dar şi cu un ultimatum.
Circulă zvonul că aceasta ar avea la dispoziţie o lună să redreseze formatul, la capătul căreia se va stabili dacă va mai rămâne sau nu în grilă.
Iar în vederea redresării, dat fiind faptul că pe segmentul ei orar Teo are doi adversari puternici (“La Măruţă” şi “Acces direct”), s-ar lua în calcul inclusiv mutarea formatului dimineaţa, în locul rămas liber după închiderea matinalului “Draga mea prietenă”.
libertatea.ro

Vezi si

Premiile Gotham 2023: ”Past Lives” a câştigat premiul pentru cel mai bun film

Filmul “Past Lives”, regizat de Celine Song, a fost desemnat cel mai bun lungmetraj la …