Sunday , October 1 2023

Teo le-a facut "lipeala" nasilor ei, Claudia si Romeo Dediu (Holograf)

Teo Trandafir nu şi-a ales deloc întâmplător naşii de cununie, între ea şi soţii Dediu existând o relaţie cu totul specială. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, ziarului Libertatea, Claudia a povestit că, în urmă cu 12 ani, a beneficiat de ajutorul lui Teo, pentru a-şi cunoaşte soţul, pe Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf.
Claudia şi Teo se cunosc de ani buni, de pe vremea când lucrau împreună la Antena 1, şi, cu timpul, între ele s-a sudat o frumoasă şi sinceră prietenie.
În plus, Claudia îi va fi recunoscătoare toată viaţa amicei sale pentru că, prin intermediul ei, avea să-şi cunoască viitorul soţ: “ L-am văzut pentru prima dată pe litoral şi a fost dragoste la prima vedere. Prietenii mă sfătuiau să merg la scenă, ca să mă vadă, însă mi-a fost ruşine. În schimb, mutam masa mai aproape de el, ca să-l văd mai bine. I-am povestit lui Teo despre asta, iar timp de cinci luni a încercat să ne facă cunoştinţă şi am învăţat de la ea toate piesele trupei Holograf, ca să dea bine. La un moment dat, a fost o petrecere la Antena 1, unde Romeo a venit cu trupa, iar Teo ne-a luat de mână pe amândoi şi ne-a făcut cunoştinţă. La două luni ne-am mutat împreună, iar după o altă lună m-a cerut de nevastă într-o cafenea. Mi-am dorit mereu un soţ familist, ca tatăl meu, iar Romeo este aşa. Avem un băieţel de 12 ani, Alex Cristian, şi este elev la Liceul Nicolae Tonitza”, a povestit ea.

Vezi si

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel

Cher, celebra cântăreață și actriță, este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi …