Sunday , December 4 2022

Teo, lacrimi pentru Adrian Sarbu. Marturii emotionante ale vedetei

teo-sarbu

Luni seară, întreaga suflare media s-a cutremurat la vestea că Adrian Sîrbu a fost reţinut pentru 24 de ore. Deţinătorul Mediafax a fost acuzat de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare. Invitată la emisiunea Wowbiz, Teo Trandafir a venit răvăşită de durere.
Teo a izbucnit în lacrimi când Mădălin Ionescu a început să-i adreseze întrebări referitoare la momentele petrecute la fostul trust al lui Adrian Sîrbu. Moderatorul i-a anunţat pe telespectatori că a decis să o invite pe Teo în emisiune, după ce a văzut-o plângând pe holurile redacţiei.
“N-am venit aici să-l scuz. Am început să plâng când am auzit…Nu m-am certat niciodată cu omul ăsta. E genul de prieten care niciodată nu te lasă. Are un fel aparte de a-şi trata duşmanii. Nu îi urăşte. Îi uită”, a declarat Teo marţi seară, la Kanal D.
În anul 2011, Teo Trandafir a luptat cu o pancreatită severă necrozată, boală care poate fi mortală. A ajuns la o clinică din Viena unde a urmat un tratament intensiv. Medicii au pus-o sub anestezie generală. În urma unor complicaţii, în 24 februarie 2014, vedeta a ajuns pe masa de operaţie. Patronul Mediafax a fost în permanenţă lângă ea.
“Înainte de a ma salva de la moarte, m-a salvat de la mediocritate, automulţumire şi de la meseria făcută cu jumătate de măsură. S-a luptat până în pânzele albe la Viena ca eu să pot supravieţui. A avut încredere că eu voi trăi. Nici eu nu aveam mai multă încredere decât el. A fost omul care m-a învăţat să fac lucruri. Are o sensibilitate uriaşă la durerea umană”, a mai adăugat Teo cu supărare în glas.
click.ro

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …