Saturday , January 28 2023

Teo, despre noul Cod Civil si despre sanatatea ei

“Sigur că am auzit cum e cu noul cod, cică o să fie cam greu să mă mai fugărească şi hăituiască peste tot, ceea ce pentru mine, o persoană mondenă care iese în fiecare seară la evenimente, e de-a dreptul mană cerească”, afirma Teo, într-un interviu în exclusivitate pentru Libertatea.ro.
“Serios acum”, continuă Teo, “chiar vorbeam cu o prietenă şi ne întrebam ce îmi iese mie din povestea asta, eu care rar de tot ies pe undeva. Şi-atunci mi-am dat seama: pot să mă urc pe casă să fac plajă fără să mor de frica paparazzilor care mă dau mâine relaxaţi la gazetă şi uite-aşa mă prinde mama, care mi-a zis clar: n-ai voie să faci plajă pe casă!”
La două săptămâni de la o nouă operaţie, Teo se simte bine. “Mă mai doare puţin când merg, dar cred că e normal. Adică, nu m-am întors încă la exerciţiile mele la bârnă şi la paralele, dar dacă vine mâine Daniela Silivaş pe la mine, cred că am ce să-i arăt”, mai glumeşte Teo.
Teo Trandafir a suferit recent o nouă intervenţie chirugicală la Clinica AKH din Viena, de data aceasta, o operaţie simplă. I-au fost extirpate câteva eventraţii (acestea arată ca niste hernii şi apar, de regulă, la persoanele care au avut repetate intervenţii chirurgicale – n.r.).
La începutul acestui an, Teo Trandafir a fost diagnosticată cu pancreatită acută, iar starea ei era atât de gravă, încât vedeta a fost transportată în Austria, unde a suferit două intervenţii chirurgicale şi a stat internată aproape 3 luni.

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …