Friday , December 9 2022

Teo: "Am pierdut 30 de kilograme. Ma tin de pereti sa invat sa merg""

Teo Trandafir recunoaste ca a vazut moartea cu ochii si spune ca tot ceea ce a tinut-o in viata a fost fiica sa. “Ma gandeam cine o sa aiba grija de ea, daca ma duc. Este ingrozitor sa stai pironit pe un pat de spital, cu tuburi in tine, cu aparate care piuie la capul tau si sa nu poti scoate o vorba, o silaba, iar in capul tau sa navaleasca o groaza de intrebari. Ma intrebam mereu de ce mi-a dat Dumnezeu copilul acesta, de ce am reusit sa o infiez pe Maia, iar acum ma ia de langa ea. As fi vrut sa il intreb pe Marian (n.r. – cel mai bun prieten al lui Teo) ce zice legea romana in acest caz, cui revine copilul dupa ce voi muri. Ajunge la mama, se intoarce, ce se va intampla cu ea? As fi vrut sa ii zic sa caute un raspuns pe internet, insa nici cand am scapat de tuburi nu am putut vorbi, uitasem cuvinte. De exemplu, cuvantul lighean… mi-au trebuit 24 de ore sa mi-l aduc aminte. Voiam sa cer un lighean sa ma spal, desi mi se facea zilnic igiena. Ziceam in capul meu galeata, nu, vas, nu, nu, nu, dar cum mama ma-sii se zice. Si uite asa imi treceau zilele. Uitasem nume de prieteni, de mari actori”, ne-a povestit Teo.
In perioada spitalizarii, ajutata de prieteni, Teo si-a facut de doua ori bagajul sperand ca se va intoarce in tara. Si tot de atatea ori rezultatele medicale au impiedicat-o. In acel moment, pentru ca nu mai avea practic putere sa spere si sa lupte, Teo a cazut in depresie. “Si atunci mi-am amintit de ziua Maiei si m-am rugat pentru prima oara, in acea perioada, la Dumnezeu”, povesteste Teo Trandafir.
Ajunsa in vila sa din Pipera, dupa o perioada de acomodare, Teo a inceput, usor, usor, sa traga de ea, sa se miste prin casa, dorindu-si cu orice pret sa isi refaca puterile cat mai repede. “Este greu. Am pierdut 30 de kilograme si multa masa musculara. Imi este greu sa-mi sustin corpul, sa ma asez si sa ma ridic, ma tin de pereti ca sa invat sa merg. Ma doare tot corpul, dar ma simt bine cu capul… spiritul nu mi-a fost afectat”, isi incheie Teo Trandafir destainuirile. (sursa: cancan.ro)

Vezi si

Actrița Toni Collette divorțează, după ce soțul ei a fost surprins sărutând o altă femeie

Toni Collette („Little Miss Sunshine”, Knives Out”, „Nightmare Alley”) și muzicianul Dave Galafassi s-au despărțit …

One comment

  1. SA-TI DEA DUMNEZEU MULTA PUTERE SA TE FACI SANATOASA………ESTI TANARA,VIATA E ASA DE FRUMOASA,IAR MAIA ARE MULTA NEVOIE DE TINE……………DUMNEZEU SA TE AJUTE……