Monday , February 6 2023

Tensiuni între Angela Gheorghiu şi Holograf

angela-gheorghiu

După colaborarea dintre Angela Gheorghiu şi cei de la Holograf de acum doi ani, pentru melodia “Nu mai e timp!”, în clipul căreia a apărut, soprana susţine că nu este deloc mulţumită de rezultat, scrie click.ro.
“În ultima vreme, mi-am dat seama că pot să fac ceva cum vreau eu, şi nu cum impune o formaţie. Că am făcut cu Holograf un clip şi eu m-am dus, pur şi simplu, acolo şi au făcut ce au vrut în mintea lor… Bineînţeles, nu era pe gustul meu, se înţelege. Am acceptat din prietenie, dar nu este Angela. A fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă. Mi-au plăcut foarte mult şi mesajul, şi melodia, dar… mă rog, eu am muncit foarte mult la melodie, i-am ajutat cu sunetul, cu orchestraţia. Totul e făcut de mine, în orice caz”, a spus Angela Gheorghiu.
Edi Petroşel, bateristul formaţiei Holograf, a recunoscut că a rămas mască atunci când a auzit ceea ce a spus Angela Gheorghiu.
Dacă soprana şi-a declarat nemulţumirea faţă de filmarea realizată alături de Holograf, membrii trupei susţin că n-au ştiut că Angela Gheorghiu ar fi avut vreo problemă legată de clipul filmat împreună. “Mă surprind afirmaţiile Angelei Gheorghiu şi rămân cu surprinderea… Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău dacă a fost nemultumită şi ne spune asta după doi ani. Atunci a fost foarte încântată. De fapt, ea şi-a dorit colaborarea mai mult decât noi. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu le aşază în pagină pe toate, fără nicio excepţie. Noi ne vedem de viaţa noastră, frumoasă, zic eu. Niciodată nu s-a pus problema ca, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, şi cu ea, şi fără ea!», a declarat, pentru www.ziarulring.ro Edi Petroşel.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …