Tuesday , March 5 2024

Tatal româncei care îl hartuieste pe DiCaprio spune ca fata lui este bolnava si nu-si ia tratamentul

.
Tat\l româncei care îl h\r]uie[te pe Leonardo DiCaprio spune c\ fata lui este bolnav\ de mul]i ani, a fost internat\ într-o clinic\ de psihiatrie [i în prezent refuz\ s\ ia tratamentul prescris de medici, informeaz\ stirileprotv.ro.
Leonardo DiCaprio a ob]inut recent un ordin de restric]ie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu – o femeie originar\ din România ce tr\ie[te la Chicago – care pretinde c\ este so]ia actorului american [i c\ îi poart\ copilul. Livia Bistriceanu are 41 de ani, este originar\ din România [i tr\ie[te cu p\rin]ii ei într-un mic apartament din Chicago.
Fost\ profesoar\ de matematic\ [i poet\, Livia Bistriceanu s-a stabilit în 1998 în Chicago, dup\ ce a câ[tigat Loteria Vizelor.
Tat\l ei, Ilie, a confirmat pentru [tirile Pro TV c\ fiica lui are probleme de mai mul]i ani, pentru c\ nu respect\ un tratament prescris de medici înc\ din România.
“A fugit de acas\, s-a dus la Los Angeles. S-a îndr\gostit de un artist [i s-a dus la el acas\. Asta e a doua sau a treia oar\ când pleac\ la el. De vreo trei-patru ani îl înnebune[te”, a spus tat\l femeii.
B\rbatul a mai spus c\ Livia Bistriceanu a fost internat\ într-o clinic\ de psihiatrie, iar în prezent nu mai lucreaz\ [i st\ de diminea]a pân\ seara pe internet.
“Ea pe internet l-a z\p\cit pe DiCaprio cu interven]iile ei. Noi ne-am bucurat c\ nu pleac\ (de acas\, nr.) [i are o ocupa]ie. O ocupa]ie tâmpit\… Ea are tratament dar nu-l ia”, a mai afirmat tat\l româncei.
Leonardo DiCaprio a ob]inut un ordin de restric]ie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu, care sus]ine c\ este so]ia actorului american [i c\ îi poart\ copilul, potrivit unor informa]ii ap\rute în edi]ia de sâmb\t\ a huffingtonpost.com.
Judec\torul Carol Boas Goodson s-a pronun]at, miercuri, cu privire la ordinul de restric]ie împotriva Liviei Bistriceanu, de 41 de ani, din Chicago.
Livia Bistriceanu trebuie s\ stea la cel pu]in 91,44 metri (100 iarzi) distan]\ de actor, potrivit site-ului tmz.com.
“Având în vedere acest comportament obsesiv [i h\r]uirea, sunt speriat de doamna Bistriceanu [i simt c\ siguran]a mea personal\, precum [i siguran]a personal\ a celor din jurul meu, este în pericol”, a scris DiCaprio, în solicitarea sa adresat\ Cur]ii Superioare din regiunea Los Angeles, citat\ de huffingtonpost.com.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …