Monday , May 20 2024

Tania Budi: “Luhan e o persoana neplacuta, nemanierata”

Tania Budi sustine ca nu ar putea avea o relatie cu Petru Luhan
Aparitia unor zvonuri `n presa monden\ cum c\  europarlamentarul sucevean Petru Luhan ar fi iubitul ei se pare c\ au `nfuriat-o la culme pe Tania Budi, care a decis sa spuna adevarul despre intalnirea lor. Astfel, Budi a declarat pentru Cancan ca a acceptat invitatia politicianului Petru Luhan de a iesi cu el la o cafea, insa de aici si pana la speculatiile conform carora ar avea o idila e cale lunga. {i, pentru a spulbera orice specula]ie despre o eventual\ rela]ie dintre ei, femeia i-a f\cut o [i o caracterizare extreme de nepl\cut\ suceveanului ajuns europarlamentar: “Am iesit de cateva ori la cafea cu el, dar a fost suficient cat sa-mi dau seama ca e o persoana neplacuta, nemanierata si ca nu puteam avea nici macar o relatie de amicitie, daramite o idila”, a declarat blonda pentru cotidianul Cancan.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …

8 comments

 1. waaaaaa nu e din milisauti e din maneuti (com. fratauti vechi) asa spre cultura voastra de barfitori ce sunteti ca nici macar nu cunosti omu si gata da-ti cu parerea……la munca waaaaa nu la barfa….

 2. Luhan este un nesimtit 🙂 Uita sa-si plateasca datoriile 😉

 3. il loc sa se bata in talk-show-uri, luhanel umbla dupa parasute de prin italia, rom, normal ca babeta supermanierata obisnuita cu barbati crescuti prin primaverii, cd l-a vazut pe al nostru bucovinean din milisauti mai prost decat un cioban din varf de munte, cu limbajul lu EBA, HAHAHAHA. LUHANEL MAMA NU PREA AI TRECUT PE LA SCOALA (ai cules melci in germania), DACA MERGEAI ERAU SI TU PE LANGA ERBASU, si altii de seama lui. ASA ESTI Un MUCOS CARE APARE PE LA TV In FUNDAL VB LA TEL. SI PRIn PRESA DIn SV CU ART CUMP CU BANI GREI.

 4. Uite cine vorbeste, parasuta care prezinta chiloti. pupaza asta nu a folosit mai mult de un neuron in toata cariera ei profesionala si mai vorbeste despre educatie. Intrebarea mea este: CATA EDUCATIE POATE SA INTRE INTR-Un SINGUR NEURON? SI ALA BLOND

  • Ai stat cu ea de vorba si ai vazut cum vorbeste si cate cunostinte generale are? O fi blonda dar proasta nu e, fii sigur de asta.
   Fata de Luhan diferenta e ca de la cer la pamant. Sa nu stii sa faci acorduri gramaticale si cand sa folosesti pluralul si cand nu, e mai grav decat sa prezinti niste chiloti la o parada.

 5. BEstiala faza. saracul Luhan, a crezut ca-i in parc la Suceava. a ca m luat-o

 6. 😀 😀 😀 Super, super, super-tare faza. Va dati seama ce a fost acolo?! Se duce Luhan, cu fata lui de baiat bucuros ca a terminat profesionala, la gagica asta de ultra-fitze si-i baga texte de la discoteca din Milisauti. Problema lui e ca de de data asta n-a lesinat pitzipoanca, ba s-a enervat si i-o trage si peste bot cand Petrica europarlamentar si fante de Bucovina a incercat sa spuna lumii ca el e cuplat cu bunaciunea! 🙂 Esti tare Luhane, fa-ne de ras in continuare. Multumim din inima partidului! Hai, succesuri pe viitor!

  • HA HA HA. Felicitari Smaranditzo. ai spus mai mult decat totul despre neam-prostie asta. mai tare comentariul tau decat intamplarea cu gagica. HI HI HI