Sunday , July 21 2024

Tânărul care i-a procurat Furadan Mădălinei Manole s-a predat

Tânărul s-a predat marţi şi a fost dus în arestul Cercetări Penale.
Sorin Urziceau, în vârstă de 29 de ani este cel care i-a procurat Furadan Mădălinei Manole. Tânărul s-a predat marţi şi a fost dus în arestul Cercetări Penale.
El a fugit, de frica puşcăriei, în Franţa, chiar în ziua în care s-a produs drama.
Tribunalul Bucureşti a decis, pe 18 octombrie, arestarea preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul cu care Mădălina Manole s-a sinucis în 14 iulie.
Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, astfel, cererea procurorilor Parchetului Capitalei.
Potrivit unor surse judiciare, Urziceanu ar fi fost cel care a vândut furadanul preşedintelui fan-clubului Mădălinei Manole, substanţă care, ulterior, a ajuns la artistă.
Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” atestă faptul că artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticid extrem de toxic.
Acest document a fost depus la Parchetul Capitalei, care cercetează cazul.
Magdalena Mircea – cunoscută publicului drept Mădălina Manole – s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.
În 12 august, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML “Mina Minovici”, Dan Dermengiu.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …