Friday , October 7 2022

Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani de căsnicie

Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, a depus cererea de divorț după 25 de ani de căsnicie, potrivit Fox News. Starul american a înlocuit deja tatuajul cu chipul soției cu imaginea bullmastiff-ul său care a apărut alături de el în filmul „Rocky”.

Stallone a declarat, pentru Fox News: „Îmi iubesc familia. Ne ocupăm pe cale amiabilă și în privat de aceste probleme personale”.

Actele de la tribunal arată că Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, fost model, a depus actele de divorț pe 19 august, în Palm Beach County, Florida, punând astfel capăt oficial căsătoriei cu starul din „Rambo”.

Patru zile mai târziu, Stallone a acoperit un tatuaj mare al lui Flavin de pe bicepsul drept cu o imagine a lui Butkus, bullmastiff-ul său care a apărut alături de el în filmul „Rocky”.

Artistul tatuator Zach Perez a postat o fotografie cu munca sa pe bicepsul actorului pe feed-ul său de Instagram, potrivit New York Post.

„Cea mai mare zi din cariera mea de tatuator!!!”, a scris el. „Îți mulțumesc că ai avut încredere în mine cu tatuajul tău astăzi @officialslystallone”.

Dar postarea a fost rapid ștearsă, deoarece comentatorii au postat foarte multe mesaje pe rețelele de socializare din cauza „afrontului” perceput la adresa soției sale și a căsniciei dintre Stallone și Flavin.

Michelle Bega, un purtător de cuvânt al lui Stallone, a respins, ulterior, pentru Daily Mail, speculațiile potrivit cărora noul tatuaj al actorului ar indica faptul că uniunea sa cu Jennifer Flavin ar fi pe butuci.

„Domnul Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, ireparabile”, a declarat ea pentru site-ul de știri. „Drept urmare, a fost nevoit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din „Rocky”, Butkus”.

Flavin alimentase deja îngrijorarea că există probleme în paradis atunci când a postat pe Instagram o fotografie cu fiicele lor.

„Aceste fete sunt prioritatea mea. Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna”, a scris ea pe 10 august. (Mediafax)

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …