Sunday , October 1 2023

Sylvester Stallone, cel mai bun actor din filmele de actiune

Sylvester Stallone a fost desemnat cel mai bun actor din filmele de ac]iune, învingându-l pe eternul s\u rival la acest titlu, actualul guvernator al statului american California, Arnold Schwarzenegger, în urma unui sondaj organizat de site-ul myprotein.com, citat de contactmusic.com.
Sylvester Stallone, în vârst\ de 64 de ani, care a regizat, produs [i jucat în recent lansatul film de ac]iune “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, a ob]inut 31% din totalul voturilor celor 1.891 de persoane care au participat la acest sondaj.
Arnold Schwarzenegger, starul francizei “Terminator”, a ob]inut 24% din totalul voturilor exprimate. Podiumul este completat de Bruce Willis, starul francizei “Greu de ucis”, care a totalizat 15% din voturi.
Pe locurile urm\toare s-au clasat, în ordine, Bruce Lee (9% din voturi), Jean-Claude Van Damme (7%) [i Steven Seagal (4%).
Remarcabil\ este performan]a actri]ei Angelina Jolie, singura femeie din Top 10, clasat\ pe locul al [aptelea, cu 2% din totalul voturilor exprimate.
Actri]a american\ în vârst\ de 35 de ani a relatat într-un interviu recent c\ i s-a oferit rolul urm\toarei Bond Girl, îns\ ea a refuzat, declarând c\ va accepta s\ joace în franciza “James Bond” numai dac\ produc\torii îi vor oferi rolul principal, cel al celebrului spion britanic.
Pe locul al optulea s-a clasat Chuck Norris, cu 0,8% din voturi, iar Will Smith [i Jason Statham încheie Topul 10, cu 0,6%, respectiv 0,2% din totalul voturilor exprimate.

Vezi si

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel

Cher, celebra cântăreață și actriță, este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi …