Wednesday , January 19 2022
Breaking News

Surpriză mare: Victor Slav şi Bianca Drăguşanu danseaza la Pro TV pentru un caz umanitar

bianca-victor

Pe ringul de dans de la PRO TV, în cadrul emisiunii “Minunea Dansului”, vor urca sâmbăta seară, printre alţi invitaţi, Victor Slav alături de Bianca Drăguşanu, pe care un caz umanitar îi aduce din nou împreună.
Una dintre cele mai surprinzatoare aparitii de la emisiunea “Minunea Dansului” este cea a cuplului format din Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. Cei doi au lasat deoparte toate neintelegerile dintre ei pentru a implini o minune pentru niste copii foarte talentati, dar fara posibilitati materiale.
Desi i-a obisnuit pe telespectatori cu tot felul de coregrafii, Iulia Vantur a pregatit de aceasta data ceva special. “Vica este cea care se ocupa de coregrafia mea si am toata convingerea ca va fi ceva deosebit. Vica are o sensibilitate aparte care se regaseste in tot ceea ce ea pune in scena, asa ca va fi o adevarata minune a dansului”, a declarat Iulia Vântur.
In aceeasi seara, Vica Blochina va dansa impreuna cu fiul ei, Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita a invitat-o la dans pe fiica lui Roxana. In aceasta competitie vine si Mihaela Radulescu, care va dansa alaturi de coregraful Bogdan Boanta. (romaniatv.net)
 
 

Vezi si

17 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzătoare datei calendaristice de 17 ianuarie, este …

2 comments

  1. Da-i naibiii de jegoSi ordinari.Sa protestam sa inchidem televizoarele cAnd mai apar astia.Fac bani pe seama prostiei oamenilor.Sa munceasca sa faca bani nu moca .Sa falimenteze televiziunile care ii mai promoveaza.Nici la meteo nu ma mai uit pe PROTV cand apare prostul ala.

  2. un prostalau si o centurista . Rusine cu asemenea personaje