Saturday , December 3 2022

Sunt sau nu Smiley si Sore un cuplu?

smiley-sore

De mai bine de o lună se tot zvoneşte că Smiley şi Sore ar forma un cuplu, dar cei doi continuă să nege informaţiile apărute în presă.
Iniţial, s-a spus că soliştii petrec mult timp împreună şi sunt cam apropiaţi pentru a fi doar amici, dar atât el, cât şi ea, au negat imediat zvonurile. Ba mai mult, au şi făcut haz de necaz, iar o vreme lucrurile au rămas în coadă de peşte.
Ulterior, de Paşte, Sore a anunţat că merge cu familia prin Moldova, cu rulota, iar cei aflaţi pe la aceleaşi mănăstiri au fost surprinşi să vadă că Smiley era şi el împreună cu simpatica blondă, despre care au tras imediat concluzia că e prietena lui.
Iniţial, cei doi au negat iarăşi zvonurile, spunând că nu au fost împreună de Paşte, după care, cântăreţul a recunoscut că, totuşi, a petrecut Paştele cu mai tânăra Sore, dar doar pentru că ar fi prieteni de familie, iar părinţii lor se cunosc. Smiley a declarat la Happy Hour ca parintii lor sunt prieteni de familie si au hotarat sa-si petreaca impreuna Pastele la manastirile din Moldova.
Aseară, vreo 40.000 de persoane au fost prezente la concertul Depeche Mode, care a avut loc pe Arena Naţională, din Bucureşti, iar printre aceştia s-au regăsit şi Smiley, şi Sore. Blonda a anunţat pe pagina de Facebook faptul că a mers la concert cu amicele ei. Dar, pe de altă parte, pe diverse site-uri a apărut informaţia cum că ea ar fi fost la concert împreună cu Smiley şi că sigur sigur nu e doar amica lui, ci iubita artistului.
libertatea.ro

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …