Thursday , May 23 2024

“Stirea zilei”: Gabriela Vranceanu Firea e deja Pandele

Gabriela Vranceanu Firea si primarul Florentin Pandele s-au cununat religios in Antalya, dupa ce, la sfirsitul lunii trecute a avut loc si cununia civila, in comuna Voluntari, relateaza editia de azi a tabloidului “Cancan”.
“Va multumesc pentru interesul pe care il manifestati fata de noi, dar nu credem ca suntem persoane atat de importante incat sa ne alocati un spatiu atat de extins. Evenimentele din viata noastra nu dorim sa le impartasim/traim decat cu familiile noastre. (…) Intram intr-o biserica acum, asa ca nu mai pot raspunde (la telefon – n.r.)”, le-a declarat jurnalistilor, ieri, vedeta Antenei3.
Biserica la care s-a oficiat cununia religioasa face parte dintr-un ansamblu denumit Gradina Tolerantei, din care fac parte, ca simbol al tolerantei religioase, o moschee, o sinagoga si o biserica.
Presa tabloida, citand surse apropiate cuplului, afirma ca duminica va avea loc o petrecere restransa la un restaurant din zona Ploiestiului, la care vor fi invitati doar rude si prieteni foarte apropiati.
La finalul emisiunii “Acces direct” de marti seara, realizatoarea Simona Gherghe, buna prietena a Gabrielei, a felicitat-o pe aceasta pentru ceea ce s-a intamplat frumos in viata ei, fara insa a preciza ca ar fi vorba de o casatorie.

Vezi si

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anunță pagina de Facebook …