Friday , December 2 2022

Stelistul Mihai Costea, revoltat pe Gigi Becali din cauza Danielei Crudu

Caz incredibil în curtea “roş-albaştrilor”. Un fotbalist îl înfruntă pe Gigi Becali! Atacantul Mihai Costea (24 de ani) spune că declaraţiile patronului făcute la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, cum că ar fi agresat-o şi că ar fi stins o ţigară pe iubita sa, Daniela Crudu, nu sunt adevărate, iar Becali încearcă să-l despartă de sexoasa brunetă.
“Mihai a ars-o pe Daniela cu ţigara. Să-i facă analizele şi dacă e nebun să stea la nebuni, dacă e sănătos să meargă la puşcărie. Şi celălalt, Gabi Matei, cică a tăiat-o pe mâini pe Mădălina Pamfile! Se dădea şmecher şi bătăuş, ţărănoiul! Gata, a venit la Steaua, a dat de bani, e macho cu gagicile…” spunea Gigi Becali, patronul Stelei, acum cateva zile.
Scandalul cu iz de violenţă sexuală izbucnit în curtea Stelei îl macină mărunt pe Mihai Costea de câteva luni, de când presa dezvăluia că olteanul ar fi ar- s-o cu ţigara pe faţă pe Daniela Crudu, iubita lui. Declaraţiile incendiare ale lui Gigi Becali l-au făcut însă pe Costea să răbufnească, el făcând ieri, pentru Libertatea, primele declaraţii: “Nu este nimic adevărat, dar mă deranjează, pentru că mama a auzit ce s-a spus la televizor şi este supărată foc, deşi ştie că nu m-a crescut să fac asemenea prostii. Eu cred că de când suntem împreună Daniela s-a schimbat în bine şi nu mai acceptă să înghită toate prostiile. Daniela a învăţat multe lucruri bune şi cred că am avut un efect pozitiv în viaţa ei. Eu nici măcar nu fumez, iar cine mă cunoaşte ştie că nu sunt în stare să le fac rău nici măcar cunoscuţilor, darămite familiei sau persoanelor iubite”, a spus fotbalistul oltean. Costea jr a continuat pe acelaşi ton: “Asta este România! Mă aştept să se spună mâine-poimâine că Mihai a omorât pe cineva”.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …