Saturday , February 24 2024

Stela Popescu: "Mi-e teama sa joc cu Oana Zavoranu. Nu stii cand i se face rau si cheama Salvarea"

oana zavoranu

Oana Zavoranu, Stela Popescu si Daniela Crudu au fost cooptate sa joace intr-o noua productie de televiziune. Desi contractele au fost semnate de acum cateva saptamani si parca totul era batut in cuie, vedetele inca nu au filmat nici macar o secventa!
Se pare ca proiectul in care erau cooptate Oana Zavoranu, Stela Popescu si Daniela Crudu va mai fi amanat inca o perioada. Acest lucru este spre bucuria actritei Stela Popescu, se pare, care, desi sustine ca Oana este o actrita foarte buna, are o teama in suflet de a juca cu ea pe platourile de filmare.
Stela Popescu a marturisit ca, din cauza faptului ca Oanei i se face rau cand nici nu te astepti, filmarile ar putea fi ingreunate. “Eu am vorbit cu cei de la Antena si m-au asigurat ca se va face filmul, doar ca se mai amana putin. Inca n-am filmat nimic cu Oana Zavoranu si Daniela Crudu. Ma gandesc ca vor juca si ele, asa am auzit, e normal sa bage si ei din vedetele postului. N-am jucat cu niciuna, dar pe Oana am vazut-o jucand in telenovele si mi-a placut. Este talentata, are potential si, din punctul meu de vedere, cred ca n-a procedat corect ca a plecat de la Pro TV. Era vazuta bine, juca extraordinar, si acel trust are grija de oamenii de acolo. Cred ca a facut o mare greseala ca a plecat de acolo. De jucat, ce sa zic, n-am jucat cu Oana. O sa vedem la acest proiect, cand o incepe. Dar am asa o teama ca Oanei nici nu stii cand i se face rau… de atatea ori a chemat salvarea si a ajuns la spital. Poate filmam si deodata i se face rau, are vreo cadere de calciu, si cheama salvarea”, a declarat Stela Popescu pentru WOWbiz.ro.

Vezi si

Premiile Cesar 2024: Filmul “Anatomie d’une chute”, şase trofee. Lista câștigătorilor

Lungmetrajul “Anatomie d’une chute”, regizat de Justine Triet, a fost marele câştigător al galei de …