Friday , December 2 2022

Stefan Stan, primul barbat pe care Andreea Mantea l-a prezentat parintilor ca iubit

Ștefan Stan și Andreea Mantea au dezvăluit cum au ajuns să formeze un cuplu și cum au primit familiile și prietenii lor vestea.
“Prima dată, m-a cucerit ea pe mine şi apoi eu am trecut „la atac“. (râde) Nu ştiu cum am re­uşit. Am fost eu. Dar nu cred că e încă finalizată „cucerirea“. Relaţia noastră se consolidează pe zi ce trece. E-adevărat că a fost şi o dedicaţie la mij­loc. Melodia care a impresionat-o, a emoţionat-o şi care i-a cucerit inima a fost „Ea nu mai vine“. Eu tocmai o lansasem pe piaţă, i-am dat-o ca s-o ascul­te şi i-a plăcut. Mi-a spus mai târziu că asta i-a atras atenţia asupra mea”, a spus Ștefan Stan pentru revista OK.
Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și, la scurt timp, au decis să se mute împreună și să-și anunțe familiile și prietenii.
“Toţi cei apropiaţi nouă au fost foarte sur­prinşi. De fapt, şi noi am fost puţin surprinşi că s-a întâmplat totul atât de repede. Cât despre familie, nu am auzit comentarii. Dar este pentru prima dată când merg cu un bărbat acasă şi îl prezint drept pri­etenul meu, şi nu ca pe un amic sau coleg. Tata a zâmbit, ceea ce e un semn bun. (râde)”, a spus Andreea Mantea pentru sursa citată.
Andreea Mantea (26 ani) și Ștefan Stan (36 ani) sunt împreună de la sfârșitul anului trecut.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …