Monday , November 28 2022

Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva, prima iesire impreuna la un eveniment

banica-lavinia

Dacă până acum Ştefan Bănică jr şi Lavinia Pârva îşi consumau povestea de dragoste departe de ochii indiscreţi ai curioşilor, de data aceasta cei doi amorezi nu s-au mai ferit. Cântăreţul a hotărât să-şi scoată iubita la braţ, în lume, afişându-se cu ea, pentru prima dată, la un eveniment monden.
Ştefan Bănică junior şi Lavinia Pârva au fost atracţia serii la Gala Story, eveniment care a avut loc miercuri, la un local de fiţe de lângă Capitală. Şi asta pentru că artisul şi cântăreţa s-au afişat pentru prima dată împreună la o sindrofie mondenă, Bănică jr fiind hotărât, se pare, să îşi asume total relaţia cu bruneta ce a înlocuit-o pe Andreea Marin.
Şi, dacă până acum se ascundeau de ochii curioşilor, fiind destul de discreţi atunci când se întâlneau, de data aceasta cei doi au decis să dea lucrurile pe faţă. Nu doar că au păşit de mână pe covorul roşu, dar şi-au împărţit şi gesturi de afecţiune de faţă cu ceilalţi invitaţi: se atingeau tandru, s-au sărutat şi au stat mai tot timpul unul înbraţele celuilalt, ca doi îndrăgostiţi.
libertatea.ro
 

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …