Wednesday , February 1 2023

Ștefan Bănică jr, internat de urgenta la Floreasca, a fost operat de apendicită

Ştefan Bănică jr a fost operat de apendicită la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
banica jr

Ştefan Bănică jr a oferit o singură reacţie, prin intermediul paginii sale de Facebook: “Pentru ca au circulat in ultimele ore multe informatii referitoare la starea mea de sanatate si pentru ca am fost coplesit de multimea de mesaje primite, tin sa precizez faptul ca in acest moment ma simt bine. A fost vorba despre o interventie chirurgicala uzuala pentru o apendicita. […] Multa sanatate tuturor si sa ne revedem cu bine!”.
Ştefan Bănică jr. (50 de ani) a ajuns luni la camera de gardă de la Spitalul Floreasca din București, acuzând dureri abdominale.
“Framantat de o stare digestiva rea, Ştefan Banica jr. s-a prezentat la Spitalul Floreasca. Medicii au stabilit ca este vorba despre o indigestie, despre crampe digestive. O infectie. El va fi in continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste si vor pune un diagnostic”, a spus Florin Condurăţeanu la România TV.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …

One comment

  1. … ei și!?….