Sotul Oanei Roman pleaca la munca in strainatate

reportersite
05 noiembrie 2014, 11:53

oana-romanOana Roman trece printr-o perioadă dificilă. Soţul ei, Marius Elisei, a decis să plece în străinătate, la muncă, pentru a asigura un trai mai bun familiei sale. Fiica lui Petre Roman a povestit despre acest impas din viaţa ei, însă totodată a ţinut să le transmită un mesaj de mulţumire emoţionant celor care au încurajat-o în aceste momente grele.

Oana Roman a scris pe contul ei de Facebook un mesaj în care le mulţumeşte prietenilor ei de pe Facebook pentru susţinerea din spaţiul virtual, unde i-au transmis încurajări, după ce vedeta a anunţat că soţul ei va pleca la muncă în străinătate.

„Mulţumesc mult tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, mai ales cei care trec prin aceeaşi situaţie având un membru al familiei plecat să muncească în străinatate. Mulţi s-au grăbit să-şi frece mâinile de bucurie (…) că urmează divorţ şi că Marius m-a părăsit. Ei bine, spre nefericirea, lor nu e aşa. Soţul meu a făcut cel mai fumos gest de iubire, a ales să plece singur departe de familie pentru a ne fi nouă mai bine. Ne iubim mai mult ca oricând şi suntem de fapt mai uniţi ca oricând”, au fost cuvintele Oanei, postate pe Facebook.

libertatea.ro