Thursday , April 18 2024

Soţul Mădălinei Manole a dus testamentul la Parchet; procurorii fac expertiză grafoscopică

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a dus testamentul sentimental al artistei la Parchetul Tribunalului Bucureşti, urmând ca procurorii să facă o expertiză grafoscopică a documentului în dosarul privind moartea artistei, au declarat, miercuri, surse judiciare.
Petru Mircea a dus, luni, la Parchet Tribunalului Bucureşti testamentul sentimental al artistei, care va fi expertizat. El a mai adus marţi şi alte documente scrise de ea, dar trebuie să aducă şi alte înscrisuri, pentru comparaţie, pentru ca un expert să poată stabili dacă acesta i-a aparţinut.
De asemenea, soţul cântăreţei a fost şi miercuri la Parchet, unde a dat o declaraţie suplimentară în acest dosar, au mai spus sursele judiciare.
El se va prezenta şi joi, urmând să mai ducă alte documente.
Procurorii nu au primit încă concluziile medicilor legişti cu privire la decesul artistei, iar în funcţie de acestea, vor putea finaliza dosarul.
Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a prezentat, miercuri, la emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, varianta integrală a scrisorii lăsate de artistă înainte să se sinucidă, precizând că nu a falsificat-o, dar şi jurnalul acesteia, care va fi dezbătut în ediţia de joi a emisiunii.
Petru Mircea a prezentat conţinutul integral al scrisorii lăsate de Mădălina Manole.
“Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru; cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare!”, scria Mădălina Manole în scrisoare.
De asemenea, artista îşi mai dorea ca soţul ei, Petru Mircea, să aibă grijă de copilul lor şi să rămână bani pentru el. “Şi ai mei scumpi să ma ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela….”, îşi încheie artista scrisoarea.
Petru Mircea a respins acuzaţiile socrilor săi potrivit cărora ar fi falsificat scrisoarea.
Totodată, în scrisoare artista mai scrie: “Nu mă judecaţi şi nu vă judecaţi, dragii mei părinţi şi dragul meu frate. Vă implor. De dragul copilului meu şi al lui Mihăiţă (copilul fratelui Mădălinei Manole, n.r.)”.
În emisiunea “Happy Hour” de miercuri, Petru Mircea a prezentat şi un jurnal al artistei, care va fi dezbătut în ediţia de joi a emisiunii.
De asemenea, Petru Mircea a declarat că Mădălina Manole s-a filmat cu puţin timp înainte de moarte, înregistrarea urmând să fie prezentată în ediţiile viitoare ale emisiunii “Happy Hour”.
Magdalena Mircea – cunoscută publicului drept Mădălina Manole – s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.
În 12 august, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML “Mina Minovici”, Dan Dermengiu.
Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legiştilor raportul în cazul Mădălinei Manole se consideră încheiat, singura problemă rămasă de clarificat fiind legată de concentraţia de Furadan.

Vezi si

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o operațiune din Al Doilea Război Mondial

Prin cel mai recent film al său, ”The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, inspirat de o …