Saturday , November 26 2022

Soţii Patriciu au ajuns la o înţelegere: divorţul şi partajul vor avea loc la acelaşi termen

patriciu

Dinu Patriciu le-a cerut miercuri magistraţilor ca partajul să se judece în acelaşi timp cu divorţul şi nu înainte, aşa cum solicitase soţia omului de afaceri. Dana Patriciu a fost de acord cu această solicitare.
Procesul dintre Dinu Patriciu şi soţia sa, Dana, a avut miercuri al doilea termen, la Judecătoria Sectorului 1. Pe lângă procesul de divorţ, magistraţii trebuie să decidă şi asupra împărţirii averii acestora, însă cei doi au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte desfăşurarea ulterioară a procesului şi au solicitat ca la următorul termen fixat de instanţă, pe 22 mai, divorţul şi partajul să se discute împreună. Magistraţii urmează să se pronunţe asupra acestei cereri, după ce Dana Patriciu solicitase ca înaintea divorţului să aibă loc o lichidare de bunuri.
Schimbarea esenţială în acest proces este că Dana Patriciu a renunţat la modul în care formulase iniţial solicitarea de partaj, a transformat-o într-o lichidare a regimului de bunuri, ceea ce înseamnă că ea este de acord să aştepte să se finalizeze divorţul şi ulterior să vadă cu ce se va alege din avere. Iniţial, ea a cerut partajul în timp ce ei erau căsătoriţi, iar Dinu Patriciu nu intentase încă acţiunea de divorţ.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …