Tuesday , May 28 2024

Soția președintelui francez, în fustă mini pe bicicletă (FOTO)

FRANCE-POLITICS

Brigitte Macron, soția cu 24 de ani mai în vârstă a președintelui francez, a reușit să distragă atenția de la alegerile parlamentare desfășurate în weekend-ul trecut în Franța doar cu o fustă și o bicicletă. Dar ce fustă!
Emmanuel și Brigitte Macron au votat duminică în Le Touquet pentru alegerile parlamentare câștigate categoric de partidul care îl susține pe cel mai președinte din istoria Franței. Cuplul prezidențial deține o vilă în orășelul recunoscut drept cea mai elegantă destinație turistică din nordul Franței.
Înainte de alegeri, fosta profesoară de teatru a făcut senzație pe străzile aglomerate din Le Touqut, deplasându-se exclusiv cu bicicleta, însoțită de soțul ei și de o armată de oameni de pază.
French President Emmanuel Macron Visits  Le TouquetSâmbătă, cu doar o zi înaintea scrutinului, Brigitte Macron a ieșit la plimbare îmbrăcată în cea mai scurtă fustă din denim cu putință, dând apă la moară cârcotașilor care consideră că prima doamnă a Franței nu-și adaptează ținutele la noul ei statut.
Așadar, cămașă bărbătească albă, cu mânecile suflecate, pantofi sport Louis Vuitton și ceas-bijuterie cu curea roșie. Nimic sofisticat, parcă pentru a nu distrage atenția de la picioarele perfect tonifiate ale soției în vârstă de 64 de ani a președintelui francez. Iar rolul de a le pune în valoare i-a revenit fustei mini din denim, care s-ar putea să devină cea mai râvnită piesă vestimentară a verii.
Puțin a lipsit ca lenjeria intimă a primei doamne a Franței să nu fie lăsată la vedere în timp ce Brigitte Macron făcea baie de muțime pe bicicletă.
click.ro

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …