Monday , December 5 2022

Sotia lui Patriciu cere partajul. Se teme ca averea milionarului poate ajunge la presupusa amanta

Sotia milionarului vizeaza o mare parte din averea sotului ei, desfasurata in noua tari europene.
Surse din apropierea cuplului au declarat pentru Cancan.ro ca  Dana Patriciu are temeri atat cu privire la boala sotului ei cat si la faptul ca presupusa amanta a acestuia poate pune mana pe averea lui Dinu Patriciu.
Dana Patriciu a introdus actiunea de lichidare a regimului matrimonial si separatia de bunuri in data de 6 decembrie, la Judecatoria Sectorului 1. Femeia cere impartirea tutror bunurilor achizitionate in timpul casatoriei si a mentionat mai multe imobile aflate pe teritoriul a noua tari din Europa, inclusiv Romania, tablouri, bijuterii si actiuni ale firmelor sotului ei. Surse judiciare au declarat pentru Cancan.ro ca Dana Patriciu mentioneaza in actiune ca are temeri cu privire la starea de sanatate a sotului ei, cat si in ceea ce o priveste pe femeia cu care acesta ar avea o relatie.
Dana Patriciu trebuie sa indice cu exactitate masa partajabila si sa arate cu exactitate la ce bunuri se refera. Astfel, ea va trebui sa achite o taxa de timbru pentru partaj in valoare de trei la suta din valoarea masei partajabile. In cazul in care milionarul va contesta cota indicata de sotia sa, el va trebui sa plateasca o taxa de timbru calculata la valoarea contestata. Exista si posibilitatea ca persoanele care solicita partajarea bunurilor sa beneficieze de scutiri, reduceri sau amanari a acestei taxe. Procesul se poate stinge in cazul in care cei doi soti isi vor imparti averea  in urma unei tranzactii facute in fata notarului, pe cale amiabila.
De o buna perioada de timp, Dana Patriciu se afla in Saint Martin, unde isi are resedinta. In acest timp, situatia medicala a lui Dinu Patriciu este complicata. El nu a gasit inca un donator compatibil pentru transplantul de ficat.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …