Soprana Angela Gheorghiu a depus actele de divorţ

reportersite
02 aprilie 2013, 12:24

angela gheorghiuSoprana Angela Gheorghiu (47 de ani) a depus actele de divorţ de tenorul francez Roberto Alagna (49 de ani). Judecătorii de la sectorul 1 au admis solicitarea vedetei de a trece la secret acest dosar şi vor pronunţa separarea oficială a celor doi artişti în totală discreţie.

La începutul acestui an, soprana Angela Gheorghiu dezvăluia într-un interviu că urmează să se despartă de soţul său, tenorul francez Roberto Alagna. “Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri, ca şi până acum”, declara atunci soprana.

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca artiştii să aleagă calea notarului pentru a-şi încheia conturile, Angela şi bărbatul alături de care a trăit în ultimii 17 ani au apelat, la sfârşitul săptămânii trecute, la ajutorul judecătorilor de la sectorul 1 din Capitală, cerându- le acestora, de comun acord, să-i despartă oficial. Aşa cum era de aşteptat, soprana a solicitat discreţie, iar magistraţii au acceptat ca dezbaterile din acest dosar să fie secretizate, urmând ca procesul să se desfăşoare în spatele uşilor închise .

Aceasta nu e prima tentativă de separare a soţilor Angela Gheorghiu şi Roberto Alagna. Din cauza lipsei timpului petrecut împreună, ea locuind în Statele Unite ale Americii, iar el în Franţa, cei doi au fost la un pas de divorţ şi în 2009. Atunci, însă, ei au reuşit să mai dea o şansă căsniciei lor, petrecând o frumoasă vacanţă în România.

Libertatea.ro