Saturday , March 2 2024

Solistul Voltaj, Călin Goia, invitat la balul caritabil anual din Viena, alături de Conchita Wurst şi Loreen

goia

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, se numără printre cei 10 concurenți Eurovision 2015 invitați la balul caritabil anual “Life Ball”, ce va avea loc sâmbătă, la Viena, informează un comunicat al televiziunii publice, transmis joi AGERPRES.
Evenimentul caritabil va fi găzduit de Primăria Vienei, fiind “una dintre cele mai importante manifestări din lume dedicate luptei împotriva SIDA”.
“Solistul trupei Voltaj va urca pe scena ‘Life Ball’ din Viena alături de două dintre cei mai sonore nume lansate de Eurovision: Conchita Wurst și Dana International. Împreună, ei vor interpreta nu mai puțin celebra piesă ‘Waterloo’, cu care ABBA câștiga cel mai important concurs muzical european în 1974. Laureen și trupa Jedward sunt alți artiști care s-au remarcat la Eurovision și care vor cânta în cadrul elitistului eveniment. Printre cei care au confirmat deja prezența la ‘Life Ball’ se numără actrița Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige, iar Elton John, a cărui fundație ‘Elton John AIDS Foundation’ este parteneră a fundației organizatoare ‘AIDS Life’, și-a anunțat și el intenția de a participa”, relevă comunicatul TVR.
Potrivit sursei citate, spectacolul va fi proiectat pentru publicul larg pe ecrane, în piața din fața Primăriei vieneze.
“E cel mai important eveniment de caritate din sud-estul Europei, cu o tradiție de 23 de ani. Anul acesta, avem un ‘golden dress code’, în memoria lui Gustav Klimt, unul dintre cei mai mari artiști ai Austriei. Este onorant să fim printre delegațiile ai căror reprezentanți au fost aleși să interpreteze cel mai mare hit lansat de Eurovision de-a lungul istoriei sale”, a dezvăluit Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision, cea care îl va însoți, de altfel, pe Călin Goia la eveniment.
Telespectatorii TVR și internauții vor putea vedea imagini de la Life Ball în cadrul Agendei Eurovision 2015 din 17 mai. Emisiunea, ce urmărește pas cu pas trupa Voltaj la Viena, poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD și TVR Internațional, de luni până duminică, de la ora 21,00, cât și online, pe TVR+ și pe canalul oficial de YouTube al TVR. În ediția de joi seară, Agenda Eurovision 2015 aduce imagini de la prima repetiție a echipei României la Wiener Stadthalle.

Vezi si

VIDEO. Activiști PETA au întrerupt prezentarea Victoriei Beckham la Paris Fashion Week

Activişti ai grupului pentru drepturile animalelor PETA au perturbat, vineri, prezentarea de modă a Victoriei …